Afgelopen vrijdag 3 januari vond de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van HV Nieuwegein plaats. Er waren zo'n 50 leden gekomen en het was een gezellige borrel! Samen hebben we genoten van de oliebollen en bubbels! Natuurlijk heeft onze voorzitter Gertjan Portman een toespraak gehouden. Dit jaar lag, naast een kleine samenvatting van het afgelopen jaar, de focus vooral op het financiƫle aspect in huidige jaar. De vereniging kampt met een tekort in de begroting wegens teruglopende leden en sponsoren. Bijvoorbeeld een inflatie op de contributiekosten, iets wat we de afgelopen jaren hebben kunnen voorkomen, is dus noodzakelijk. Wilt u meer weten over dit alles, kom dan vooral naar de algemene ledenvergadering in april! Het andere speerpunt van de toespraak was dat het bestuur vooral bezig is geweest met het verenigingsgevoel. De boodschap van Gertjan was dan ook dat je, wanneer je ergens tegenaan loopt, je vooral naar de mensen toe moet gaan die hier iets aan kunnen doen. De TC, het bestuur, enz. Ga niet langs de lijn of in de kantine je eventuele ongenoegen uiten. Dit zorgt alleen maar voor onrust en dat is zeker niet de bedoeling! Gertjan is altijd voor iedereen bereikbaar, dus maak daar gebruik van!

We willen ook graag de Clubkanjers bedanken voor hun bijdrage aan de borrel!

Rest ons niets dan, in navolging van vrijdag, jullie een fantastisch, gezond en sportief 2020 toe te wensen!