Beste leden,

Het nieuws gaat zo snel dat we nu alweer met nieuwe richtlijnen moeten komen. Helaas moeten wij het volgende aan jullie mededelen: alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. Hiermee volgen wij de richtlijnen van het NHV, die op haar beurt weer de adviezen van het RIVM en het kabinet opvolgt. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Ook hieraan geven wij gehoor. Daarom moeten wij helaas ook de trainingen, bijeenkomsten, de klaverjasavond, de pubquiz, de JC-dag afzeggen. Ook zal de kantine gesloten zijn tot en met 31 maart.

Wij houden jullie op de hoogte en bij vragen kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

Sportieve groet,

Het bestuur van HV Nieuwegein