Vanavond is bekend geworden dat de maatregelen die in Nederland gelden vanwege COVID-19 (of Coronavirus) verlengd zijn tot ten minste 28 april. Dit betekend dat ook de activiteiten die gepland stonden in de maand april afgelast of opgeschoven worden. Zo gaan de klaverjasavond op 3 april en de pubquiz voor de jeugd op 24 april niet door. De ALV die gepland stond op 20 april kunnen we hopelijk verplaatsen naar later dit seizoen of wellicht begin volgend seizoen. Zodra we hier meer over kunnen zeggen zullen we dat op de website en middels de sociale media kanalen laten weten. Vanzelfsprekend zijn er natuurlijk ook nog steeds geen trainingen en wedstrijden.

We hopen dat jij en je familie gezond zijn en blijven en hopen jullie snel weer te zien op de vereniging!