Voor komend seizoen is Handbalvereniging Nieuwegein op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor ons Heren 1 team.

Het Heren 1 team is volgend jaar hoogstwaarschijnlijk actief op 2e divisie niveau. Het team bestaat grotendeels uit ervaren handballers tussen de 30 en 35 jaar met aanvulling van een aantal jonge spelers. De meeste spelers hebben hierdoor ook al jaren op tweede-, eerste en eredivisie niveau gespeeld. 

Het doel van het team is om komend seizoen op een serieuze manier lekker met elkaar te handballen. Hierbij is winnen nog steeds belangrijk, maar waarbij de derde helft net zo van belang is. Het merendeel van de groep heeft aangegeven 1 keer per week op donderdag met de hele groep te willen trainen en in het weekend de wedstrijden te spelen. Daarnaast zijn er een aantal jongens die op dinsdag ook willen trainen, dit kan in combinatie met onze Heren 2. Het is voor de toekomstige trainer een optie om ook de training op dinsdag te verzorgen. 

Dus ben jij een trainers/coach die het leuk vindt op donderdag de trainingen te verzorgen en in het weekend de wedstrijden te coachen én houd jij ook van gezelligheid na de wedstrijd? Meld je dan per mail bij Jasper de Jong via tcsenioren@hvnieuwegein.nl. We kunnen dan een gesprek aangaan en deze functie verder aan je toelichten.

We hopen snel van je te horen!